Alla inlägg under mars 2013

Av Annica och Kent Lindholm - 18 mars 2013 20:12


I kväll har vi åter igen varit på kalas, den här gången för att fira Tova som fyller 7 år i dag.

Där var som vanligt fullt hus av släkt och vänner. Hon blev väl uppvaktad och presenterna var många. Hon fick också veta att även hon har en Thailandsresa att se fram emot, klart att Tovisen ska med när Cicci och jag åker med Ellen och Elsa på novemberlovet.

Även Dante blev uppvaktad av oss i dag med en ny cykel. Han fyllde tre år när vi var i Thailand.

Nu sitter jag och väntar på mitt favoritprogram Det okända som börjar klockan 21:00.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 17 mars 2013 19:40


Nu är vi hemma igen efter en riktigt härlig helg i stugan med strålande väder.

Vi åkte ner när Kent kom hem från jobbet på fredagseftermiddagen. Vi åt gott och tog det bara lugnt. När vi vaknade på lördagen var det riktigt fint, inte ett moln på himlen. Cicci kom med sina tre småroll och en kompis till Ellen, vi hade lovat dom att vara hos oss till på söndagen så att Cicci och Tomas kunde hitta på något själva.

Micke, Line och pojkarna kom också ner till oss, dom ville ha en skoterdag tillsammans med oss. Vi packade matsäck och drog iväg ut till holmarna där vi hade en riktigt skönt dag. Efter tre timmar var både barnen och vi vuxna nöjda och åkte hem och fixade middag. Även i dag blev det en sväng ut med de små på skotern.

I kväll blir det soffan och avkoppling vilket känns skönt efter en stojig helg med alla barn.
.


Av Annica och Kent Lindholm - 16 mars 2013 15:46


Kent på skotertur med barnbarnen.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 15 mars 2013 08:00


Nyvaken ligger jag i sängen och tittar på senaste inläggen på FB. Många inlägg handlar om vädret, den kyla vi har som aldrig vill släppa taget. Hörde att det skulle vara kallt även den kommande veckan och tänkte spontant, nej nu får det vara nog.

Vi planerar att vara i stugan i påsk. Då brukar vi ofta åka skoter ut till holmarna och grilla i vårsolen. Det slår mig nu, hur kan jag klaga på vädret. Vad händer med isen på sjön och snön som ska bära skotern om det plötsligt blir vårvarmt. Det är ju perfekt väder vi har just nu, riktigt kalla nätter och soliga dagar fram till påsk, sen är våren välkommen. Ja, det blir jättebra. I fjol var det helt snöfritt på påsken, hur kul är det.

I dag har jag en hel del att göra. Ska åka och fylla en gasolkruka så att vi kan hjälpelda i gasolkaminen i stugan. Jag ska handla mat och packa för en helg i stugan med Ciccis barn. Jag ska ta reda på köttfärsen som jag lämnade i kylen i går och så ska jag ta en promenad nu på morgonen. Tur att jag inte jobbar, det skulle faktiskt inte rymmas på mitt schema just nu.

Livet är underbart.

Härliga minnen från tidigare påskfiranden med familjen.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 14 mars 2013 20:50


Hemma igen efter en trevlig fikastund hos Petra och Jörgen. Där var det fullt hus med släkt och vänner som vill gratta Jörgen som fyller 34 år i dag.

Tack för en trevlig kväll och gott fika.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 14 mars 2013 14:42


Jag undrar vart orken tog vägen, jag som hade så mycket energi på förmiddagen.

Har bakar två marängtårtor i morse till Jörgen som fyller år i dag. Förut var det mamma som stog för tårtbaket i familjen, numera är det jag som fixar tårta. Helt otroligt, jag som inte kan baka. Ja vad gör man inte för sina barn.

Jag har också varit privat chaufför i dag. Barnbarnen har haft friluftsdag i Nolbybacken så jag skjutsade dit och tillbaka. Klantigt sv mig att jag inte planerat bättre så att jag kunde vara med hela dagen. Skulle varit härligt att åka skidor i dag när vädret är så fint.

Nu ligger jag på sängen och vilar. Jag har ett kilo köttfärs som väntar på att bli kålpudding men det får vänta en stund till.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 13 mars 2013 17:09


Nu har jag varit riktigt duktig i två dagar medans mannen legat sjuk. Har gjort en riktig vårstädning där även skåp och lådor fått en rejäl översyn. Det är så lätt saker läggs på fel plats och skåpen blir fulla av sådant som inte alls hör dit. Känner mig riktigt nöjd med min arbetsinsats.

Nu på eftermiddagen var jag och handlade och då passade på att köpa mig några fina blommande blommor.

Nu väntar jag på att köttfärslimpan i ugnen ska bli färdig och att Jörgen kommer och äter middag med oss.

Ja som du märker så händer det inte så stora saker numera men det är bara skönt. Vad är stora saker egentligen, det är kanske numera det händer stora saker, ja så är det naturligtvis. :)

Jag njuter av dagen och har också lite att se fram emot. Den 11 april åker jag tillsammans med fd arbetskamrater till Åland med Birka. Ska verkligen bli roligt.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 12 mars 2013 21:39


Jag blir så fruktansvärt upprörd (vansinnigt arg) när jag läser om den tragiska händelsen där två ungdomar jagas av polisen efter en bensinstöld och omkommer pga polisens vansinniga beslut.

Hur kan man öppna en bro och den enda varning som finns är en grind. Hur kan en polis fatta ett så vansinnigt beslut, vem som helst utan erfarenhet av biljakter kan ju förstå hur det ska sluta.

Jag hoppas att den som tog det beslutet blir skyldig till vållande av annans död.

Det verkar nästan som polisen går igång när det är biljakter, det är inte första gången dom drivit på så att det slutar med katastrof. Och den här gången för en tank bensin.
Skärpning nu polisen!
.

Annikas nya blogg

Kent och Annica

   

  

Kul att just du tittar in.

 

Den här bloggen kommer vi att fylla med det som händer i vår vardag. 

 

 

 

Fråga oss

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

På vägarna med husbilen

 

Ofta på väg, både i Sverige och utomlands


Ovido - Quiz & Flashcards