Alla inlägg under november 2018

Av Annica och Kent Lindholm - 2 november 2018 20:06


Här är det dukat till fest med familjen i morgon.

Vi har som tradition att ses den här helgen. Vi tänker på nära och kära som inte längre är med oss. Vi går till kyrkogården tillsammans och tänder ljus, sedan går vi hem till oss och äter en buffé (julbord).

Jag älskar traditioner med familjen som innebär att stugan blir full av barn, deras respektive, många barnbarn och morbror Leffe och hans Biggan, dvs alla som står mig allra närmast.

Nu sitter Kent och jag trötta och mätta i varsitt hörn i soffan efter att vi smakat på den goda maten som ska dukas fram i morgon. Sillen blev perfekt!
.

Av Annica och Kent Lindholm - 2 november 2018 19:38


I går ringde Cicci och lät upprörd på rösten. Hon började med att säga - Inget farligt har hänt, ingen har gjort sig illa. Jag fick hjärtat i halsgropen, jag förstod att något allvarligt hade hänt.

Ja så var det. Cicci och flickorna var på hemväg i bil från Birsta till Njurunda. I höjd med City Gross på motorvägen står trafiken stilla pga en olycka. Cicci lyckas efter kraftig inbromsning få stopp på bilen men det fick tyvärr inte bilen som kom efter. Polisen misstänkte att dom blev påkörda bakifrån i ca 90 km/Tim. Elsa fick ont i rygg och nacke, Ellen fick ont i rygg och blev livrädd eftersom hon är höggravid. Cicci upplevde att hon var helt oskadd. Flickorna togs omhand av ambulans och Cicci hämtades av Tomas. Dom verkar har klarat sig oskadda och Elsa fick lämna sjukhuset redan samma dag och Ellen fick stanna över natten för observation. Dom måste haft änglavakt. Bilen(en Volvo v 70) blev bara skrot.

Var rädda om varandra och ta det lugnt i trafiken.
.

Annikas nya blogg

Kent och Annica

   

  

Kul att just du tittar in.

 

Den här bloggen kommer vi att fylla med det som händer i vår vardag. 

 

 

 

Fråga oss

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

På vägarna med husbilen

 

Ofta på väg, både i Sverige och utomlands


Skapa flashcards