Alla inlägg under juli 2013

Av Annica och Kent Lindholm - 26 juli 2013 21:52


Cicci fixar håret på Micke.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 26 juli 2013 21:47


Nu är vi hemma i stugan igen. Nu blir det ingen långresa mer för i år för på måndag är det jobb som gäller för Kent. Oh vad jag längtar till han kan sluta jobba.

Vi har haft en otroligt skön vecka med barn och barnbarn i Sollefteå och med ett väder som man sällan upplever i Sverige.
.


Line kopplar av innan middagen som bl.a består av grillade grönsaker. Så himla gott.
.


Barnbus på Nipyran i går kväll.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 24 juli 2013 00:08


I dag har vi haft en riktigt bra dag. Vi har varit vid poolen här vid campingen. Solen har lyst på oss hela dagen och inte har det blåst något.

Nu i kväll har vi varit och tittat på laxfisket i älven. Vi hade tur och fick se när en fisk på nio kilo nappade. Det var riktigt häftigt. Det riktigt kokar i vattnet av stora laxar.

Nu är det boken en stund innan John Blund kommer.
.

[Bild]

Av Annica och Kent Lindholm - 21 juli 2013 20:37


Efter att ha varit hemma några dagar åkte vi iväg till Hudik i torsdags. Vi campade på Malnbadets camping som visade sig vara ett mycket bra och trevligt ställe.

På lördagen kom Micke och Lena ner till oss. På kvällen var vi in till stan där det var festligt och mycket fina bilar.
.


I dag åkte vi upp till Sollefteå. Här kommer vi att vara till torsdag eller fredag tillsammans med Cicci och hennes familj. Det är så mysigt att komma hit till Sollefteå, det är lite som att komma hem.
.


I dag gick resan betydligt bättre för Kid när han fick sitta i sin bur. Tänk om vi ändå haft den med när vi åkte drygt 200 mil. Ja man lär av sina misstag.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 16 juli 2013 10:46


Nu är vi hemma igen, vi kom på söndagseftermiddagen efter två veckor i bilen. Kid pustar ut, han trivdes inte i bilen under färd. Nästa gång vi tar med honom får han sitta i sin transportbur.

Vi hade en riktigt bra semester och tur med vädret de flesta dagar. Finaste stället i år var Karlskrona som hade ett trevligt centrum, många sevärdheter och en mycket fin camping.

I går var Cicci och Alfons hos oss över dagen. I dag åker dom upp till Högakusten där Micke med familj är med båten. Resten av Ciccis familj är i Göteborg på Gothia cup.

Tova kom i går kväll och i eftermiddag kommer också Petra och Dante för att vara med oss.

Vi har plockat lite här hemma, det är mycket jobb med trädgården trots att vi försöket hålla den så enkel som möjligt. I går var det gräset och häcken som skulle klippas bl.a Ingen av oss är road av trädgårdsarbete tyvärr, skulle jag köpa stuga i dag så skulle jag se till att få en naturtomt med blåbärsris inpå knutarna.

Vi planerar att åka iväg på en resa igen. Jag vill gärna åka inlandet norröver längs E 45. Vi får se när vi kommer iväg, vädret ser inte så lovande ut just nu. Nästa vecka ska vi vara några dagar i Sollefteå med Cicci och hennes familj.
.


Av Annica och Kent Lindholm - 11 juli 2013 21:41


Nu är vi på Gustavsviks Camping i Örebro. Vi kom hit från Nirrköping i dag vid lunchtit.

Vädret är bra med sol och värme. I morgon blir det bad i poolerna här på campingen som är riktigt fin.

Just nu ligger vi i sängen och tittar på TV. Det har inte blivit mycket tv-tittande sedan vi åkte iväg så det känns riktigt mysigt.
.

Av Annica och Kent Lindholm - 10 juli 2013 08:39


Kent full av leklust som vanligt.

Här har han och Micke hyrt varsin segway för att se sig om i Borgholm. Själv gick jag på en shoppingrunda med Lena. Ja intressena varierar men ett har dom gemensamt, dom kostar ;)

Av Annica och Kent Lindholm - 9 juli 2013 11:23


I går träffade vi bekanta hemifrån. Lena fd Winlöf och hennes man Micke. Vi åt middag och hade en trevlig kväll tillsammans.

Vi blir kvar här på Öland ytterligare en natt. Vädret är skapligt, sol men ganska blåsigt så det känns inte så varmt i luften.

I eftermiddag blir det en sväng i centrum och troligast ett besök på Hotell Strand.
.

Annikas nya blogg

Kent och Annica

   

  

Kul att just du tittar in.

 

Den här bloggen kommer vi att fylla med det som händer i vår vardag. 

 

 

 

Fråga oss

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

På vägarna med husbilen

 

Ofta på väg, både i Sverige och utomlands


Ovido - Quiz & Flashcards